Karbonatlı ıslak kek tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istedim. Malzemelerin basitliği ve adımların açıklığı beni cezbetti. Özellikle pişirme sırasında kekin üzerindeki sosu hazırlamak için sıcak su ve toz şeker kullanılması çok pratik görünüyor. Kekin nemli olmasını sağlamak için sosun sıcak olması gerektiğini belirtmişsiniz, bu detay da önemli. Sizce üzerine hindistan cevizi veya çikolata sosu eklemek, kekin lezzetini nasıl etkiler? Deneyimlerinizle bu konuda bilgi verebilir misiniz?
Karbonatlı ıslak kek tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istedim. Malzemelerin basitliği ve adımların açıklığı beni cezbetti. Özellikle pişirme sırasında kekin üzerindeki sosu hazırlamak için sıcak su ve toz şeker kullanılması çok pratik görünüyor. Kekin nemli olmasını sağlamak için sosun sıcak olması gerektiğini belirtmişsiniz, bu detay da önemli. Sizce üzerine hindistan cevizi veya çikolata sosu eklemek, kekin lezzetini nasıl etkiler? Deneyimlerinizle bu konuda bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz